top of page

firmaet.

SGB har siden 1986 bistått små- og mellomstore bedrifter, offentlige myndigheter og private klienter med spissede, juridiske råd innenfor våre kjerneområder. 

Helt siden oppstarten har distribusjon, franchise og agentavtaler vært en sentral del av virksomheten. Senere har firmaets ekspertise blitt utvidet særlig innenfor selskapsrett og transaksjoner, eiendom, skatt og avgift, arbeidsliv m.m. 

Firmaet har per i dag rundt 15 advokater, som alle er nøye utvalgt på grunn av deres evne til å levere juridiske råd av høy faglig kvalitet, samtidig som kunden blir ivaretatt på en god og betryggende måte. For oss i SGB er det ikke tilstrekkelig at rådet er riktig - kunden skal også sitte igjen med en positiv opplevelse av sin kontakt med våre advokater. 

 

Vi stiller derfor høye krav til oss selv i alle ledd av tjenesten som leveres til kundene. 


Som følge av at vi bistår alle sider av næringslivet, har vi også et bredere perspektiv på de problemstillingene vi kommer over i våre oppdrag. Våre råd er ikke farget av hvilken side av en sak vi står på. Kunden kan derfor være trygg på at rådet man får fra våre advokater, er objektivt, balansert og veloverveid. 

Vi holder til i moderne lokaler i Parkveien 53b, sentralt i Oslo. Våre advokater kan imidlertid også gjennomføre møter digitalt eller via telefon, og kan også tilby utenbys klientmøter etter nærmere avtale. 

Ta kontakt med oss på tlf. (+47) 22 54 20 90 eller e-post post@sgb.no dersom du ønsker vårt juridiske råd. Du kan også kontakte våre advokater direkte. 

Oppdragsvilkår

Våre generelle oppdragsvilkår finner du her

SGB søker nye kollegaer 

Vi har for tiden en stor oppdragsmengde, og ønsker å knytte til oss dyktige advokater (med og uten portefølje) og advokatfullmektiger med erfaring fra våre fagområder. 

Send oss din CV og en kortfattet søknad på post@sgb.no

SGB logo
bottom of page