top of page

ledig stilling som studentmedarbeider.

Advokatfirmaet SGB AS har siden 1986 bistått bedrifter, offentlige myndigheter og privatpersoner med spissede, juridiske råd innenfor våre kjerneområder som særlig er distribusjon-, franchise og agentrett, selskapsrett- og transaksjoner, eiendom, skatt- og avgift, arbeidsrett m.m. 
SGB har ca. 20 medarbeidere og holder til i moderne lokaler i Parkveien 53 B, rett bak Slottsparken. Nærmere informasjon om oss finner du på sgb.no.
 
SGB søker etter studentmedarbeidere til å bistå oss i en til tider hektisk og spennende advokathverdag. Arbeidet vil bestå av en kombinasjon av advokatsekretæroppgaver, forfallende kontorarbeid, men også juridiske arbeidsoppgaver, avhengig av hvor langt du er kommet i studiet. Du kan påregne minst en fast arbeidsdag i uken sammen med hyggelige og engasjerte kollegaer.   
 
Vi ser gjerne at du minst har begynt på 2. avdeling og er positiv, omgjengelig, effektiv og engasjert. Gode vilkår og betingelser iht. avtale.
 
Synes du at dette ser spennende og interessant ut – noe vi håper at det gjør – kan du sende en kortfattet søknad til post@sgb.no
Merk søknaden med «studentmedarbeider». Du kan også kontakte advokat/partner Carl-Christian Wishman på telefon 47 31 49 47, hvis det er noe du lurer på. 
SGB logo
bottom of page